Incepe-ti cariera la un studio de videochat din Bucuresti – iata cum suna anunturile de angajare

Cu totii am vazut anunturile de angajare la studiourile de videochat. Unele promit mai multe sau mai putine decat altii, cert este ca avem o oferta diversificata. Cele care isi doresc sa isi incerce norocul sa spunem, pot oricand sa aplice la un astfel de job. Si asta pentru ca au unde, exista mereu open jobs pe aceasta nisa.

Incepe-ti cariera la un studio de videochat din Bucuresti” sau “iti doresti sa castigi mai mult decat ai facut-o vreodata”? Cum asa suna titlurile anunturilor de angajare pe aceasta nisa. Sunt multe tinere care raspund cu entuziasm la aceste tipuri de anunturi, asadar, este evident si interesul sporit pentru aceste joburi. Sa vedem si care ar fi explicatia acestui fapt.

Salarii generoase si bonusuri consistente

Cel putin cand vine vorba de joburile de la Prime Studios vorbim despre castiguri destul de mari. In primele luni de activitate, mai ales pentru ca lipsa de experienta isi spune cuvantul, salariul este unul fix. Chiar si asa, acesta este unul cu mult mai mare decat salariile din alte domenii. In plus, se aplica independent de salarizare, o serie de bonusuri. Unele se refera la bonus de bun venit, practic un castig care se adauga automat la salariu, fara ca angajata sa faca ceva anume. Mai apoi sunt cele pentru recomandarea unei persoane sau bonusuri de performanta.

Sumele ar face pe oricine sa invidieze pe cele parte din echipa Prime Studios. Deci, deloc de neglijat. In plus, trainingul este gratuit pentru toate modelele, indiferent ca acestea au sau nu experienta. Desigur, sunt cu atat mai relevante pentru cele care nu au avut anterior experienta in campul muncii si mai ales in acest domeniu.

Piata muncii redefinita

Pareri sunt zeci, sute, practic acest domeniu de activitate imparte lumea in doua. Pana cand sa va formati o opinie, ar fi bine de spus ca aceste studiouri au deja o istorie indelungata. Semn ca domeniul este in continuare unul de interes. Ce-i drept, pe piata externa este de interes, pentru ca se adreseaza publicului de peste hotare.

Un astfel de job are cerinte minime. Printre care amintim ca persoana doritoare trebuie sa fie majora si sa aiba ceva cunostinte de limba engleza. In fond, activitatea sa se rezuma la acest lucru, la conversatii de tot felul, in limba engleza. Totul se desfasoara online, din studio, desi sunt si cazuri cand angajatorul accepta si munca de la distanta.

Studiourile de videochat sunt o oportunitate pentru unele tinere, sansa lor de a deveni curand independente financiar, asa cum visau. Isi doresc sa aiba curand, in tinerete, parte de castiguri substantiale, incat sa nu mai amane planurile materiale.

Pentru ca intr-adevar nu este un job pentru oricine, cele interesate pot descoperi mai multe detalii in pagina oficiala. Acolo unde au si posibilitatea de a descoperi recenzii ale celor din echipa sau care au colaborat candva cu acest studio. Tot aici pot programa un interviu.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

Previous post Afla de ce un cos cadou este cel mai bun dar pentru nasi!
Next post La Soul Masaj te relaxezi și te bucuri de un timp plăcut