Soluțiile KIM, finanțate prin PNRR. Participa la un webinar GRATUIT

[ad_1]

Dacă sunteți în căutare de soluții de digitalizare, dar totodată și de finanțare a acestora, puteti participa la un webinar GRATUIT, in cadrul caruia puteti afla opțiunile oferite de programul PNRR, precum și soluțiile KIM ce răspund cerințelor programului.

„Astfel, prin parteneriatul cu compania de consultanță Goodwill Consulting vă propunem participarea la un webinar in care vă vom expune opțiunile oferite de programul PNRR, precum și soluțiile KIM ce răspund cerințelor programului.

Dupa cum probabil cunoasteți, în perioada 15 februarie – 18 aprilie 2023, microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din România vor putea depune proiecte pentru a obține fonduri europene cuprinse între 20.000 – 100.000 de euro, în cadrul PNRR, prin Programul Digitalizare IMM„, afirma Vicentiu Corbu, fondator si CEO KIM. 

În cadrul acestui webinar, se va discuta despre condițiile de eligibilitate pentru accesarea granturilor europene prin PNRR alături de:

  • Mitu Sabrina (Goodwill Consulting)
  • Vicențiu Corbu (CEO – KIM) 
  • Cristi Udrescu (Business Development – KIM)

În pregatirea webinar-ului, vă prezentam un material video conținând câteva exemple din aplicabilitatea produselor noastre: https://youtu.be/7inIbf1-ZkM

Webinar-ul va avea loc Joi, 2 Februarie, între orele 18.00 si 19.00. Cei ce vor sa se inscrie trebuie sa trimita un mail in care sa confirme prezenta la adresa office@keep-il-mobile.com si vor primi link-ul de conectare.

Articolul Soluțiile KIM, finanțate prin PNRR. Participa la un webinar GRATUIT apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Previous post <strong>Afla de Prime Studios si de avantajele de care poti avea parte daca vii la un interviu!</strong>
Next post Computerele tomograf portabile de la Proton revoluţionează imagistica medicală (P)